2014. február 16., vasárnap

Edina és Csaba képei

Esküvőfotózás meglepetésként

Egy pár nappal Edináék polgári esküvője előtt kerestek meg barátaik, hogy szeretnék Őket megajándékozni egy fotósorozattal. Nem volt kérdés, igent mondtam.

A szándék meghozta gyümölcsét, azon a bizonyos napon mindketten ámulva álltak a házasság kötő teremben, rápillantottak a meglepetés fotósra, akiről egyikük sem sejtette, hogy is kerülhetett oda.






Az igazi öröm pillanatai nem sokat várattak magukra. Csaba és Edina meghatottan húzták egymás ujjára a hűség gyűrűjét.















A házasságkötés után Edinát a kertben sikerült megállítanom pár kép erejéig, majd mentünk is át az étteremhez ahol a többi képet készítettük.


Csaba a képen  -mint bizonyára az életben is- Edina támaszaként és társaként oltalmazóan  áll a háttérben, a természet zöldje és a pár ruhájának kék színei festik ezt a képet hangulatossá.



A Margitszigettel szemben még az esküvői lakoma előtt sikerült elrabolnom őket pár képhez. Megkértem Edinát és Csabát, hogy tegyünk egy rövid sétát és használjuk ki az ősz hangulatos színeit. 



Jó kedvűen telt az egész fotózás, a környezet is minden eszközt megadott hozzá. Ezen a képen a fa adja a keretet az önfeledt képnek.
Edina és Csaba nagyon hamar megszokták a kamera jelenlétét és már maguktól vettek fel jobbnál jobb pózokat.

A fotózás fénypontja ez a beállás lett, a víz és a fű zöldje igazán életteli, mégis mintegy aláhúzza, kiemeli azt az összetartozás élményt. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése